Do nové sezóny zasáhne 24 hráčů. V přípravném období sehrajeme 3 přátelská utkání a turnaj Metuje Cup.

A-tým absolvoval letní přípravu v období květen – červen dvakrát týdně. Hráči využívali atletický stadión, posilovnu a plochu zimního stadiónu. Znovu se tým sešel 22. srpna kdy začal tréninkem na atletickém oválu. 31. srpna vyjel A-tým poprvé na ledovou plochu na zimním stadiónu v Jaroměři. Á-tým má velmi náročný program již tento víkend 9 a 10. září odehrajeme první přátelská utkání. V sobotu 9.9 zajíždíme k nováčkovi druhé ligy do Dvora Králové nad Labem začátek utkání je v 17:00. Hned v neděli nás čeká druhé přátelské utkání. Doma se utkáme ve stejný čas proti HC Spartak Choceň. Ve středu 13. září zajíždíme k dalšímu přípravném utkání do Kutné Hory. Začátek utkání v 18:30. 

 

Poté už začínáme turnaj Metuje Cup 2017. Turnaje se účastní mužstva HC Jaroměř, HC Náchod, HC Litomyšl a HC Kohouti Česká Třebová. Turnaj pro nás začíná 20. září v České Třebové. Začátek utkání je 18:30. Dále pokračujeme 23. září. Doma se utkáme od 11:00 s dalším účastníkem pardubického kraje HC Litomyšl. Turnaj zakončíme v neděli 24. září proti klasickému soupeři z Náchoda. Začátek utkání je v 16:00.

 

Teď už k samostatnému mužstvu. Už v létě jsme vás informovali že mužstvo přebral jako nový hlavní trenér rodák z Jaroměře Marek Mach. V letním období jsme získali dvě nové posily do našeho mužstva. Ze Dvora Králové přišla dvojce Veselý, Mišinec. Na zkoušku jsou u nás Dominik Kačerovský a Jan Zákravský. Jak jistě víte opačným směrem do Dvora putoval Tadeáš Kocián. Z pracovních důvodu nenastoupí tuto sezónu ani Jiří Světlík. Před prvním ledem si přetrhl achilovku Milan Kukal, který taktéž nezasáhne do nové sezóny. Tímto mu přejeme brzké uzdravení. 

Program METUJE CUP 2017.

Středa 20.9  ZS Litomyšl 

HC Litomyšl vs. HC Náchod. Start: 18:30

Středa 20.9 ZS Česká Třebová 

HC Kohouti Česká Třebová vs. HC Jaroměř. Start: 18:30

Sobota 23.9 ZS Jaroměř 

HC Jaroměř vs. HC Litomyšl. Start: 11:00

HC Kohouti Česká Třebová vs. HC Náchod. Start: 14:00

Neděle 24. ZS Jaroměř 

HC Kohouti Česká Třebová vs. HC Litomyšl. Start: 13:00

HC Jaroměř vs. HC Náchod. Start: 16:00