Bronz je náš!

2. utkání o třetí místo

7.3. 2018 Nový Bydžov, 18:00

Stadion Nový Bydžov 3:4 pp Jaroměř

Třetiny: 1:1, 1:1, 1:1, 0:1

Branky a nahrávky: 6. Postolka (Chára), 32. Nedbal (Kubišta, Chára), 56. Chára (Kubišta) – 8. Hamáček (Bujňák), 32. Mišinec (Vejman, Háze), 44. Všetečka (Pekárek), 63. Hamáček (Kotrč, Ježík)

Vyloučení: 10:8, Kozák neproměnil TS

Sřely: 26:50

Rozhodčí: Karlík – Mertlík, Gančarčík

HC Jaroměř: Prokš (Navrátil) – Bujňák, Souček Mišinec,Koblížek, Kotrč,  Ježík – Kačerovský, Hamáček, Vejman, Háze, Světlík, Čtvrtečka, Všetečka, Pekárek, Mertlík

Stadion Nový Bydžov: Veselý (Tomeš) – Vlach, Myslivec, Doskočil, Mádle, Novák, Malý – Jiránek, Kubišta, Kozák, Menyhárt, Hlaváček, Postolka, Nedbal, Janoušek, Chára, Jebavý

Ve středu 7.3. jsme zajížděli na led Bydžova, kde jsme mohli vybojovat bronz. Utkání jsme zahájili aktivněji a vypracovali si několik šancí, které jsme však nedokázali využít, a tak trestal soupeř. V 6. minutě se zjevil sám před bránou Postolka a vstřelil první branku utkání. Ovšem hned v 8. minutě se nám podařilo vyrovnat z hole Hamáčka, který prostřelil Veselého. Po první třetině byl tak výsledek 1:1.

Do druhé třetiny jsme vstoupili výborně. Díky několika přesilovkám jsme si vypracovali tlak a hromadu šancí, které jsme ovšem nedokázali využít, a tak se opakoval scénář z první třetiny, kdy se domácí opět dostali do vedení. Tentokrát z hole Nedbala, který využil ve 32. minutě přesilovou hru 4 na 3. Naštěstí pro nás se ještě v téže minutě podařilo vyrovnat Mišincovi, který uklidil puk do prázdné brány po bombě Vejmana od modré čáry. Ve 35. minutě bylo nařízeno trestné střílení po faulu na Kozáka. Ten se snažil Prokše vymíchat, ale Prokš ho skvěle vystál a bravurně tento nájezd zlikvidoval. Stav po druhé třetině byl 2:2.

Třetí třetinu jsme zahájili opět úspěšně a tentokrát i  gólově. Ve 44. minutě nejprve Veselý vychytal perfektně Pekárka, na následnou dorážku Všetečky byl již krátký – 2:3. Poté jsme měli puk na hokejkách a soupeři ho půjčovali jen vyjímečně. Jenže 5 minut před koncem jsme se začali bát  o výsledek a úplně přestali hrát, čehož využili domácí, kteří v 56. minutě vyrovnali z hole Cháry – 3:3. Po 60ti minutách byl stav nerozhodný, díky čemuž následovalo prodloužení.

To jsme začali opět aktivně, jako každé dějství, ale prvních pár šancí zlikvidoval skvělý Veselý. V 63. minutě pak Hamáček  vyhrál vhazování v útočném pásmu na Ježíka, ten posunul kotouče na Kotrče, který našel před bránou osamoceného Hamáčka, kteý vykoupal Veselého a krásnou brankou ukončil další bronzovou sezónu!Z Bydžova si vezeme bronz! Děkujeme všem fanouškům za skvělou podporu a těšíme se na další ročník!